19 april Kennisstroom: een Deep Dive-evenement door het mbo

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie InnStyle Maarssen

Speciaal voor docenten, ondersteuners en beleidsmakers in het mbo organiseren practoraten.nl en het NRO een evenement rond twee NP Onderwijsthema’s: verbetering van studentenwelzijn en versoepeling van in- en doorstroom.

Ben je benieuwd naar bewezen effectieve praktijkvoorbeelden en de nieuwste wetenschappelijke inzichten op deze gebieden? Kom dan op 19 april naar het Deep Dive evenement Kennisstroom in Maarssen.

Inspiratie vanuit en voor de praktijk

Wist je dat peer support, waarbij studenten begeleiding krijgen van een ouderejaars medestudent, hun communicatieve en sociale vaardigheden verbetert? Op Kennisstroom ontdek je deze en meer bewezen effectieve praktijkvoorbeelden op het gebied van studentenwelzijn en in- en doorstroom. Samen met collega’s uit het mbo verdiep je je in deze twee thema’s uit het NP Onderwijs en zoom je in op best practices.

Na afloop van Kennisstroom:

  • heb je bevlogen onderzoekers en onderwijscollega’s ontmoet die net als jij actief zijn in het middelbaar beroepsonderwijs op de thema’s in-, door- en uitstroom en studentenwelzijn;
  • heb je met inspirerende voorbeelden gezien hoe je bewezen effectief werkt aan verbetering van in-, door- en uitstroom en studentenwelzijn in het mbo;
  • heb je handvatten gekregen om dit alles in jouw eigen praktijk toe te passen.

Over Kennisstroom

Kennisstroom is een onderdeel van de Deep Dive: een (twee)jaarlijkse bijeenkomst van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) en het ComeniusNetwerk waarin evidence-informed werken bij actuele thema’s centraal staat. Kennisstroom wordt georganiseerd door practoraten.nl samen met het NRO.

  • Footerlogo Nationaal Programma Onderwijs