Aanmelden dialoogsessie NP Onderwijs 29 juni

Nu we een jaar onderweg zijn met het Nationaal Programma Onderwijs leeft bij veel scholen de behoefte aan uitwisseling van ervaringen en inspirerende voorbeelden. Omdat we elkaar eindelijk weer fysiek kunnen treffen, organiseert OCW daarom op woensdag 29 juni een dialoogsessie voor schoolleiders en NP Onderwijs-coördinatoren uit het funderend onderwijs.

Leraren in lerarenkamer
Beeld: ©Rijksoverheid/Henriette Guest

Meer informatie & aanmelden

Tijdens deze sessie zullen Eva Naaijkens en Eva Kock, beiden werkzaam op de Alan Turingschool te Amsterdam, een inspirerende inleiding geven. Daarna is het tijd voor dialoog in kleine groepen: we spreken specifiek over de organisatorische kant van het Nationaal Programma Onderwijs. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn het opzetten en actualiseren van het schoolprogramma, het monitoren van gekozen interventies en het afleggen van verantwoording. Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u graag eigen ervaringen delen over het NP Onderwijs?

Kosten? Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Voor wie? Schoolleiders en NP Onderwijs-coördinatoren die op zoek zijn naar inspirerende uitwisseling van ervaringen met de organisatorische kant van het Nationaal Programma Onderwijs.

Waar? La Vie Meeting Center, St. Jacobsstraat 61 in Utrecht

Maximum aantal deelnemers:  100 personen

Aanmelden: Meld u aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan o.v.v. uw naam, school en functie nponderwijs@minocw.nl.

Programma

Benieuwd naar het programma van de dag? Hier vindt u het hele programma.

  • Footerlogo Nationaal Programma Onderwijs