Save the date! Kom naar het NP Onderwijs Kennisfestival voor het mbo, hbo en wo

Eind dit jaar loopt het Nationaal Programma Onderwijs ten einde voor het mbo, hbo en wo. Om te reflecteren op de lessen uit de coronaperiode in het onderwijs en het NP Onderwijs, organiseert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op 9 oktober het kennisfestival ‘Het Nationaal Programma Onderwijs: een onvoorzien experiment’ voor de sectoren mbo, hbo en wo. 

Beeld: ©Miniterie van OCW / Mediatheek Rijksoverheid
Foto: Bart Versteeg

Zet de datum in je agenda

  • 9 oktober 2024
  • van 10:00 tot 17:30
  • Locatie: Rijtuigenloods, Amersfoort (goed bereikbaar met het OV en de auto)

Het NP Onderwijs: een ‘onvoorzien experiment’

De coronapandemie, die enkele jaren het onderwijs en onze samenleving op zijn kop zette, leidde tot het Nationaal Programma Onderwijs. Dit coronaherstelprogramma heeft veel in beweging gezet en kan met recht een ‘onvoorzien experiment’ worden genoemd. 

Tijdens dit kennisfestival voor onderwijsprofessionals in de sectoren mbo, hbo en wo blikt het programma samen met jou terug op de coronaperiode in het onderwijs. Welke lessen en opbrengsten uit de coronaperiode en het NP Onderwijs neem jij mee naar de toekomst voor het mbo, hbo en wo? Deel ze tijdens het festival en laat je inspireren door de verhalen van anderen.

Het programma

Het kennisfestival wordt geleid door dagvoorzitter en journalist Liesbeth Staats. Onder andere hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder en docent en schrijver Ismail Aghzanay zullen spreken op het evenement. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

We hopen je op de dag te zien. Binnenkort volgt meer informatie, maar vergeet niet om de datum alvast in je agenda te zetten.

  • Footerlogo Nationaal Programma Onderwijs